PONOVO ŠOKIRA: Kanje Vest KONTROVERZNIM stajlingom izazvao GNEV, nakon ovog POTEZA društvene mreže ne prestaju da BRUJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.10.2022

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanje Vest našao se na udaru kritika nakon pojavljivanja na Nedelji mode u Parizu.

PONOVO ŠOKIRA: Kanje Vest KONTROVERZNIM stajlingom izazvao GNEV, nakon ovog POTEZA društvene mreže ne prestaju da BRUJE! (FOTO)

Foto: youtube.com

Kanje Vest

Reper je u ponedeljak na reviji u okviru Nedelje mode u Parizu predstavio svoju novu kolekciju, a javnost je šokirao kada se pojavio u majici sa natpisom "White Lives Matter" ("Životi belaca su važni").

- Ja sam Je, svi ovde znaju da sam ja lider! Ne možete upravljati mnome! - rekao je Kanje na početku revije.

Na društvenim mrežama ovaj Kanjeov potez izazvao je oprečne reakcije, a najviše je bilo onih koji su kritikovali izbor njegovog autfita.

 

 

Fraza "Životi belaca su važni" nastala je početkom 2015. kao odgovor na pokret "Životi crnaca su važni", a ovu frazu koristile su i pristalice bivšeg predsednika Donalda Trampa.

- Kanje Vest i njegova majica "Životi belaca su važni" i nisu toliko iznenanđujući. Nosio je "MAGA" kačket ("Make America Great Again") i podržavao je Trampa - jedan je od komentara koji se našao na društvenim mrežama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading