Slavni glumac ZLOSTAVLJAN u mladosti: Bilo mu je 18 godina, kada je NAPASTVOVAN na zadnjem sedištu automobila!

Autor:

Zabava

26.09.2022

11:18 >> 12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Metju Mekonahi podelio šokantne detalje iz privatnog života.

Slavni glumac ZLOSTAVLJAN u mladosti: Bilo mu je 18 godina, kada je NAPASTVOVAN na zadnjem sedištu automobila!

Foto: Tanjug/AP

Holivudski glumac Metju Mekonahi (52) otkrio je detalje o svojoj prošlosti  i priznao da je sa 18 godina bio zlostavljan. 

Filmski zavodnik u intervjuu za podkast Amande de Kadenet "The Conversation: About the Men", jedan od najpopularnijih glumaca je  otkrio nešto što je iznenadilo njegove fanove. 

Metju je ispričao kako su ga njegovi roditelji naučili da u određenjim situacijama bude pun poštovanja i šta znači pristanak.

- Otac mi je rekao: "ako ikada osetiš da devojka okleva, prestani" - ispričao je on i dodao da mu je otac čak rekao da "će možda i sam osetiti da devojka okleva i da onda treba stati, čak i ako mu partnerka govori da nastavi, da je ipak bolje stati i pričekati sledeći put".

- Bio je u pravu, doveo sam se do određenih situacija i znao sam kad treba stati - rekao je.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

Metju je priznao da je sa 15 godina bio ucenjen na intiman odnos i da mu je, zahvaljujući razgovorima s tatom, bilo jasno šta je zdrav intimni odnos, a šta nije, te je odmah bio svestan da to što mu se događa, nije u redu. Dodaje da se uprkos tome, nikad nije osećao kao žrtva.

On kaže da je nakon toga želeo da bude u zdravim vezama i da bude s devojkama koje su mu se sviđale.

- Ali sam polako učio kako biti intiman i bilo je lepo, ali i nespretno. Kasnije nije bilo ružno kao u početku - ispričao je Metju.

Otkrio je i da je sa 18 godina doživeo zlostavljanje. Bio je onesvešćen na zadnjem delu kombija, a šta se tačno dogodilo, nije želeo da kaže.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

Uprkos traumama, glumac nikad nije išao na terapiju, već kaže da su mu mnogi bliski ljudi pomogli da nastavi nakon tih ružnih događaja. Među njima i supruga Kamila Alves.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading