"Biljana za vas" ulazi u 17 godinu emitovanja: Hrabro je bilo otići sa nacionalne ferkvencije i preći na kablovsku 2008. godine!

Autor:

Zabava

23.09.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Rađena u privatnoj produkciji "Grace world", emisija "Biljana za Vas" je preteča kablovskih televizija kakve danas poznajemo jer svoju nacionalnu pokrivenost ima u Beogradu i emituje sa na televizijama Studio B – nedeljom u 22h, Hype – četvrtkom u 17h, kao i na još 40 regionalnih stanica u Srbiji, Crnoj Gori -TV Vijesti i Bosni i Hercegovini.

"Biljana za vas" ulazi u 17 godinu emitovanja: Hrabro je bilo otići sa nacionalne ferkvencije i preći na kablovsku 2008. godine!

Foto: Promo foto

Povodom nove televizijske sezone Biljana je tom prilikom istakla:

- Kada je emisija „Biljana za Vas" počinjala 2008. godine, bilo je izuzetno hrabro preći sa nacionalne stanice i upustiti se u avanturu "kablovskog sistema". Vladalo je mišljenje da ako nisi na nacionalnoj- mrtav si. U tom periodu, pa sve do pre tri-četiri godine, nije bilo sličnih formata, a i glumci i kultura su kroz medije bili negde u zapećku. Stoga sam ponosna što smo tada, pre punih 14 godina, mi bili ti kod kojih su gostovala najveća imena iz svete glume i sporta.

- Danas je u moru tv stanica teško biti inovativan, posebno ako si sam, jer je tržište malo. Ali, vodim se onim da šarm emisiji daju i voditelj i, pre svega, profesionalni i dobro urađeni prilozi. I dalje ćemo praviti mix od pozorište, dizajna, sporta, medicine, sve to na brz i moderan način.  Naša emisija jeste za publiku od plus 30, ali i za domaćice i doktore nauka- kaže Biljana i dodaje:

- Prošle sezone sam radila i holivudske intervjue za serijal „Svet iz doba Jure" i „Top gan", tako da ću se potruditi da tako i nastavimo. U prvoj emisiji, koja se emituje na Studiju B u nedelju u 22h, ugostili smo mladog glumca Jovana Jovanovića, bili smo do stadiona Kamp Nou, pričali o personalizovanoj kremi sa krvnom plazmom, ugostili dizajnerski dvojac iz Milana Dara i Aurel, govorili o filmu Usekovanje, ocu Viktora Savića - Loli i mnogim drugim temama- istakla je Biljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading