Riki Martin podneto TUŽBU protiv nećaka! Zahteva 20 MILIONA dolara zbog lažnih optužbi i javne klevete!

Autor:

Zabava

08.09.2022

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Riki Martin tužio svog nećaka.

Riki Martin podneto TUŽBU protiv nećaka! Zahteva 20 MILIONA dolara zbog lažnih optužbi i javne klevete!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevač Riki Martin (50) pokrenuo je sudski postupak protiv svog nećaka zbog iznude, zlonamernog progona i zloupotrebe prava, a u tužbi koja je podneta prošle nedelje, stoji da se zahteva novčana nadoknada od 20 miliona dolara, prenosi People.

Republika

Foto: Instagram.com

Riki Martin

Naime, Denis Sančez Martin je optužio pevača za nasilje u porodici početkom jula 2022. godine, zbog čega je Riki dobio zabranu prilaska svom nećaku. Podnosilac žalbe je tvrdio da se plašio za svoju bezbednost jer je pevač navodno odbio da prekinu romantičnu vezu, te ga je uznemiravao i uhodio. Njih dvojica je trebalo da se suoče na sudu 21. jula, ali je izdato saopštenje advokata Rikija Martina da je podnosilac tužbe ipak povukao tužbu.

Martin je sve vreme negirao ove optužbe, a onda je njegov brat, Erik Martin, priznao da Denis ima psihičke probleme. Denis je inače sin Rikijeve sestre, koji je kako su pevačevi advokati navodili, pokušao da naudi Martinu jer ga nije pratio na društvenim mrežama i nije prihvatio njegovu ideju o pravljenju profila za decu pevača na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

 

Potom je objavio pevačev lični broj telefona, primoravši ga da ga promeni, a nekoliko meseci kasnije je podneo tužbu protiv Rikija zbog čega je policija izdala privremenu zabranu prilaska na 20 dana.

- Bio sam žrtva laži. Danas moram da se izlečim jer sam veoma, veoma, veoma povređen. Nikada nisam morao da se nosim sa nečim tako bolnim kao što smo doživeli u poslednje dve nedelje - rekao je Riki Martin u video-snimku koji je objavio nakon što je njegov nećak povukao svoju žalbu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading