Vratila se sa odmora i doživela ŠOK! Lopovi upali u kuću pevačice, istraga u TOKU!

Autor:

Zabava

16.08.2022

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maraja Keri doživela je veliku neoprijatnost kada se vratila sa odmora.

Vratila se sa odmora i doživela ŠOK! Lopovi upali u kuću pevačice, istraga u TOKU!

Foto: Youtube printscreen

Slavna pevačica Maraja Keri prošlog meseca otputovala je u Italiju gde je uživala u odmoru sa dečkom Brajanmom Tankom i naslednicima Monroom i Marokanom na ostrvu Kapri, a nakon posete Evropi vratila se u Ameriku i odmor produžila u čuvenim Hemptonsima.

Međutim, pevačica nije ni slutila šta se događa u njenom domu u Atlanti dok je bila odsutna.

Foto: Instagram.com

Maraja Keri

 

Naime, po povratku sa odmora pevačica je u svom domu zatekla potpuni haos, budući da je neko provalio u njenu kuću dok je bila na odmoru. Slučaj je prijavila policiji 27. jula, a budući da je istraga još uvek u toku, bliže informacije nisu poznate javnosti.

Policija je za strane medije potvrdila da je počinjeno krivično delo, ali još uvek nije otkriveno šta su provalnici uzeli iz Marajinog doma, ali ni ko su počinioci.

 

 

Podsećamo, pevačica je luksuznu vilu u Atlanti kupila u novembru prošle godine za 5.65 miliona dolara, a u njoj se nalazi 9 spavaćih soba, 13 kupatila, kao i bazen, teniski teren i igralište.

Inače, Maraja je, dok je boravila u Italiji, gotovo svakodnevni delila fotografije sa odmora putem društvenih mreža, pa nije isključeno da su lopovi upravo zbog toga pomislili da je odlično vreme za pljačku, jer je kuća u Džordžiji prazna.

Samo dva dana pre provale Maraja je na društvenim mrežama objavila fotografiju iz svog novog doma i označila agenciju za nekretnine koja joj je pomogla da pronađe kuću iz snova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading