MISTERIOZNA fotografija Nikoline Pišek pokrenula brojne SPEKULACIJE: Svi se pitaju ko je OSOBA koja voditeljki pravi društvo na moru! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.08.2022

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka je nakon tragedije koju je nedavno doživela otputovala na odmor, a njena nova fotografija privukla je veliku pažnju.

MISTERIOZNA fotografija Nikoline Pišek pokrenula brojne SPEKULACIJE: Svi se pitaju ko je OSOBA koja voditeljki pravi društvo na moru! (FOTO)

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

Voditeljka Nikolina Pišek nedavno se suočila sa velikim gubitkom, kada je njen suprug Vidoje Ristović iznenada preminuo u 43. godini.

Voditeljka je nakon tragedije skupila snagu da nastavi sa svakodnevnim obavezama, a sada je rešila da otputuje na zasluženi odmor.

Nikolina trenutno sa ćerkama boravi na jednom hrvatskom ostrvu, odakle redovno deli fotografije sa fanovima.

 

- Jedno emotivno retro letovanje. Prijatelji, porodica, nove/stare uspomene. Samo ljubav - napisala je Nikolina uz ovu objavu.

Međutim, jedna od fotografija privukla je posebnu pažnju.

Naime, na jednoj od fotografija koje je Nikolina podelila putem Instagrama vide se samo dve senke - Nikoline i za sada nepoznate osobe sa kojom uživa u morskim avanturama, a ova fotografija pokrenula je brojne spekulacije.

Foto: instagram

Nikolinina objava na Instagramu privukla je veliku pažnju

 

Mnogi tvrde da je reč o muškoj silueti, te da možda postoji mogućnost da je Nikolina rešila da nastavi dalje i u emotivnom smislu.


Ipak, za sada je sve ostalo na spekulacijama, budući da se Nikolina ovim povodom nije oglašavala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Janko

31.08.2022 06:07

Ona je vrhunac bezobrazluka, bezosećajnosti, samoljubiva, samoživa... Nečovek u čoveku/ženi!