PREMINUO poznati glumac! Izgubio bitku sa OPAKOM bolešću, kolege se OPRAŠTAJU od njega! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.07.2022

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo glumac Geir Boresen.

PREMINUO poznati glumac! Izgubio bitku sa OPAKOM bolešću, kolege se OPRAŠTAJU od njega! (FOTO)

Foto: Pixabay

Sveća

Glumac Geir Boresen preminuo je u 79. godini, nakon kraće bolesti, saopštila je njegova porodica. Boresen je 20 godina bio zaposlen u Narodnom pozorištu, a kroz sedamdesete, osamdesete i devedesete je bio u nekoliko dečijih programa na NRK, dok je veliki uspeh postigao i kao izvođač muzike sa muzikom o Štrumpfovima.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Geir Boresen preminuo

Njegov TV debi dogodio se 1971. kao voditelj u dečjoj TV seriji „Lekestue“, zajedno sa Vibeke Seter. Takođe je igrao nekoliko uloga u filmovima. Iza sebe je ostavio ženu, decu i unuke, prenosi NRK.

U maju je otkrio dijagnostikovan rak creva u septembru 2021.

Boresen se takođe bavio muzikom. Izdao je tri LP-a pesama Štrumpfa, a mnogi ga pamte po ulozi u TV seriji „Tre-fire-fem”, gde je bio obučen kao pas Labetus, kao i po ulozi Maksa Mekera u seriji „Sesame Station” 90-ih.

– Pored toga što je bio veoma talentovan glumac sa velikim humorističkim talentom, bio je i simpatična i topla osoba sa kojom je bilo veoma lepo raditi - izjavila je njegova koleginica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading