IZDATA POTERNICA ZA OZLOGLAŠENIM ZVICEROM! Vođa kavačkog klana i njegov korumpirani partner POD BUDNIM OKOM POLICIJE!

Autor:

Hronika

26.07.2022

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U predmetu "Skaj", koji se vodi u Višem sudu u Podgorici, izdata je naredba za raspisivanje poternice za vođom "kavačkog klana" Radojem Zvicerom i policijskim službenikom Ljubom Milovićem u predmetu poznatom kao "Skaj".

IZDATA POTERNICA ZA OZLOGLAŠENIM ZVICEROM! Vođa kavačkog klana i njegov korumpirani partner POD BUDNIM OKOM POLICIJE!

Foto: lupa.co.me/printscreen

Izdata je naredba za raspisivanje poternice i za Radojem Živkovićem, Nikolom Spasojevićem, Milanom Vujotićem i Duškom Roganovićem, potvrdila je "Vijestima" portparol Višeg suda Marija Raković.

Članom 511 Zakon o krivičnom postupku definiše se da poternicu raspisuje policija, a radi obaveštavanja javnosti o poternici ili objavi mogu se koristiti i sredstva javnog informisanja.

- Ako je verovatno da se lice za kojim je izdata poternica nalazi u drugoj državi, uz saglasnost ministarstva nadležnog za poslove pravosuđa, može se raspisati i međunarodna poternica. Na molbu organa druge države može se raspisati poternica i za licem za koje se sumnja da se nalazi u Crnoj Gori, ako je u molbi data izjava da će se u slučaju pronalaženja tog lica zatražiti njegovo izdavanje - piše u Zakonu.

Foto: Printscreen

Radoje Zvicer

Službenik Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Petar Lazović uhapšen je 18. jula zbog sumnje da je počinio krivična dela stvaranje kriminalne organizacije, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, krijumčarenje, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Za ista ta dela tereti se i Milović.

Od osam osoba koje su obuhvaćene istragom šest se vode kao lica koja su nedostupna nadležnim organima Crne Gore i koja se nalaze u bekstvu. Reč je o Radoju Zviceru, Dušku Roganoviću, Ljubu Miloviću, Radoju Živkoviću, Nikoli Spasojeviću i Milanu Vujotiću, prenosi Kurir. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading