PRIJOVIĆU PROPAO TRANSFER, PA OKRIVIO TOŠIĆA: Tukli se zbog 18.000.000 evra?

Autor:

Zabava

03.07.2022

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuča Aleksandra Prijovića i Duška Tošića ima debelu pozadinu, a mi vam otkrivamo pozadinu njihove makljaže na jednom beogradskom splavu.

PRIJOVIĆU PROPAO TRANSFER, PA OKRIVIO TOŠIĆA: Tukli se zbog 18.000.000 evra?

Foto: Starsport/Ilustracija

Aleksandar Prijović i Duško Tošić

Aleksandar Prijović je bio već viđen u decembru 2019. kao ogromno pojačanje Bešiktaša.

Turski mediji su tada pisali da slavni klub nudi Prijoviću višegodišnji ugovor s impozantnom sumom - 6.000.000 evra po sezoni. Dakle, za tri godine Prijović bi inkasirao 18 miliona evra!

Sve je delovalo kao da će brzo biti preneto na papir i zaključeno potpisano, ali je potom usledio šok - Bešiktaš je preko noći odustao od dovođenja srpskog napadača. Tu se dešava i prelomna tačka sukoba dvojice poznatih fudbalera. Prijović je optužio Duška Tošića da je on krivac zbog toga što je ceo posao propao jer je navodno svašta pričao upravi kluba o njemu. Tada ga je pozvao i uz sočnu psovku mu poručio da će ga kad-tad prebiti zbog ovoga šta mu je uradio. Dve i po godine kasnije održao je obećanje. Prijović je, čim je ugledao Tošića, krenuo ka njemu i uz uvrede počeo da ga udara. Šokirani takvim gestom, prisutni na splavu počeli su da ih razdvajaju dok su pljuštale pretnje i uvrede.

Republika

Foto: Instagram printscreen/duskotosic

 

Podsetimo, iako je Prijoviću propao ugovor s Bešiktašom, on je nedugo potom dobio isto tako unosnu ponudu El Itihada, gde se odlučio za odlazak u Arabiju. On je za potpisan ugovor s njima uzeo gotovo istu sumu novca koju bi dobio od turskog kluba, ali neke stvari iz prošlosti očito nije zaboravio.

Prijović je potom na Instagramu napisao da je sve bila laž i da nije bilo nikakve tuče, što bi možda i moglo da prođe da ovom nemilom događaju nije prisustvovalo barem stotinak očevidaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading