Preminula poznata voditeljka! Izgubila bitku sa NAJTEŽOM bolešću! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.06.2022

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Debora Džejms preminula je nakon duge borbe sa opakom bolešću.

Preminula poznata voditeljka! Izgubila bitku sa NAJTEŽOM bolešću! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com

Debora Džejms (40), voditeljka podkasta na BBC, blogerka i nekadašnja učiteljica, preminula je u 40. godini nakon duge borbe s teškom bolešću.

Vest da je preminula objavila je njena porodica na društvenoj mreži Instagram.

- S velikom žalošću javljamo da je preminula Debora Džejms, najdivnija supruga, ćerka, sestra i mamica - piše u objavil porodice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deborah James (@bowelbabe)

 

Debora je sredinom maja, obavestila sve emotivnom objavom da je prekinula aktivno lečenje raka creva u četvrtom stadijumu i da je sada na palijativnoj nezi. Ona je tokom svoje bolesti redovno javno pisala o borbi kroz koju prolazi, a trenutak kada je umalo preminula u bolnici, bio je okidač da prekine sa lečenjem i vrati se kući kako bi svoje poslednje trenutke provela uz svoju proodicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deborah James (@bowelbabe)

 

Njoj je bolest dijagnostikovana 2016. godine, a nedavno je na svom Instagram profilu priznala da njeno telo više ne može da se bori i da niko ne zna koliko joj je vremena ostalo.

- Nisam u stanju da hodam, većinu dana spavam, a o stvarima koje sam uzimala zdravo za gotovo sada mogu samo da sanjam. Znam da smo učinili sve što smo mogli - poručila je tada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deborah James (@bowelbabe)

 

Iza sebe je ostavila dvoje dece, sina Huga (14) i ćerku Elois (12), a najveći strah joj je bio da neće dočekati njihovo punoletstvo.

Ona je takođe priznala da se plaši da zaspi jer ima strah da je to poslednji put.

- Ne osećam se kao da sam na samrti. Ne planiram da umrem uskoro, ali to je tako nepredvidivo. Bojim se da zaspim, i to je jedan od najvećih razloga zašto sam tako umorna. Bojim se da idem da spavam - rekla je za The Sun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading