Glumac iz "Sam u kući" promenio život iz korena: BIO JE NA TEŠKIM DROGAMA I ALKOHOLU, za probleme krivio OCA, pa se desio PREOKRET

Autor:

Zabava

05.05.2022

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mekoli Kalkin ima burnu prošlost, ali navodno sada vodi drugačiji život.

Glumac iz "Sam u kući" promenio život iz korena: BIO JE NA TEŠKIM DROGAMA I ALKOHOLU, za probleme krivio OCA, pa se desio PREOKRET

Foto: youtube.com/CadiFIn

 Mekoli Kalkin (40), onaj dečak koga smo gledali više puta u fimskom serijalu "Sam u kući", imao je problema sa drogom.

Glumac otkriva zbog kojih je postao zavisnik, konzumirajući heroin i alkohol, te se povukao iz glume.

Kao glavnog krivca za svoje samouništenje, Mekoli navodi svog oca, koji ga je navodno zlostavljao fizički i psihički. 

Odradi to dobro ili ću da te udarim - govorio mu je otac, a prema navodima, taj čovek je maltretirao filmsku ekipu sa kojom je Makoli sarađivao, naređujući im kako da rade.

 

 

- Sve što je on, moj otac, pokušao da ostvari u svom celom životu, ja sam uspeo do svoje desete godine, zbog čega je on bio ljubomoran na mene i zato me je zlostavljao - otkrio je Mekoli.

Razvod njegovih roditelja je najbolja stvar koja je mogla da se desi 1994 godine, nakon što je prikazan film u kojem igra glavnu rolu, “Bogati Riči”. To je bio okidač da postepeno se povuče iz Holivuda.

- Jednostavno sam hteo da odmorim malo, razmišljao sam na način da su svi oko mene koji su to hteli zaradili svoj novac, jer nisam planirao više ikome da ga donosim.

 

 

Kako se navodi, Mekoli je sa 15 godina tužio svoje roditelje koji nisu dobro raspolagali njegovim novcem. Otišao je korak dalje, pa ih je blokirao kao zakonske staratelje, i nisu više mogli da kontrolišu glumčev novac.

Kalkin ne demantuje da je imao ozbiljne probleme sa alkoholom i drogom, ali ističe da je to proščost, a da je sada započeo novi život.

 

Jednom je bio u braku sa koleginicom Rejčel Majner, a devet godina se zabavljao sa glumicom Milom Kunis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading