Ovako izgleda supruga Aleksandra Milića Milija: Muzičar uz sebe ima LEPOTICU sa kojom se ne pojavljuje često u javnosti! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.05.2022

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena Aleksandra Milića Milija je veoma lepa, a muzičar je govorio o Nini.

Ovako izgleda supruga Aleksandra Milića Milija: Muzičar uz sebe ima LEPOTICU sa kojom se ne pojavljuje često u javnosti! (FOTO)

Foto: ATA Images

Aleksandar Milić Mili

Kompozitor Aleksandar Milić Mili godinama je u skladom braku sa plavokosom Ninom, koja mu je rodila dvoje dece.

Njih dvoje ne možemo često da vidimo u javnom svetu, ali tu su fotografije na Instagramu koje obaraju sa nogu.

Foto: Instagram

Aleksandar Milić Mili, supruga Nina

Mili je je nekoliko puta opisivao njegov i Ninin odnos.

Mislim da sam jako dobar, brižan i pažljiv muž. Valjda nisam u zabludi, trebalo bi da pitate Ninu. Šalu na stranu, mnogo puta sam se potrudio da neki najvažniji datumi u našem zajedničkom životu budu organizovani i provedeni tako da ćemo ih pamtiti do kraja života, a, s druge strane, mnoge sam pozaboravljao. To vam je kao ona krava koja da mleko i šutne kofu. Moja romantična strana najbolje se može videti u mojim pesmama - ispričao je muzičar ranije, pa otkrio kako je sve počelo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

- Od momenta kada sam je video, znao sam da će mi biti žena jednog dana. Ona se već sutradan vraćala za Italiju na studije. Ovim drugaricama sam odmah rekao: "Dan kada Nina sleti, ja moram da znam." Šest meseci kasnije, ona se vraća za Novu godinu i doček 2004. provodimo zajedno. Rekao sam joj da sutra idemo na večeru i nakon toga smo otišli u jedan kafić gde sam voleo da idem.

- Tamo sam je pitao da li ima dečka, rekla je da ima. Odmah sam joj rekao: "Vidi, plan je ovakav: sutra ujutro ti njega nazovi i reci mu da od vas nema ništa, da nije to - to. Mi se čujemo oko podne, ja dolazim po tebe i ti i ja se više ne razdvajamo - zaključio je Mili, prenose mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading