UŽAS NA SNIMANJU FILMA: Poznati glumac DOŽIVEO POTRES MOZGA, JEZIVE posledice na mozgu ostavile su TRAGA!

Autor:

Zabava

18.03.2022

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norman Ridus doživeo potres mozga na snimanju filma u Džordžiji.

UŽAS NA SNIMANJU FILMA: Poznati glumac DOŽIVEO POTRES MOZGA, JEZIVE posledice na mozgu ostavile su TRAGA!

Foto: youtube.com

youtube

Glumac Norman Ridus doživeo je nezgodu na snimanju serije "Okružen mrtvima" (Walking Dead) prilikom koje je povredio glavu, a incident se dogodio, 11. marta, u Džordžiji.

I dalje nije potvrđeno da li se nesreća dogodila dok je Ridus snimao ili ne, a ova vest je prvi put objavljena na društvenim mrežama.

- Normen je doživeo potres mozga na snimanju. Dobro se oporavlja i uskoro će se vratiti na posao. Hvala svima na brizni - rekao glumčev portparol Džefri Česen za strane medije.

Glumac je trebalo da se pojavi u jednom delu dana na turnejama Fandemic Dead Atlanta, koji će se održati od 18. do 20. marta, ali je zbog povrede morao da odloži gostovanje.

Tokom svog prikazivanja i snimanja, "Okružen mrtvima" je video niz nesreća na setu, uključujući tragičnu smrt kaskadera Džona Bernekera 2017. godine. Ridus je ranije takođe bio povređen na snimanju. Tokom snimanja u štali epizode ​​"Oni" pete sezone 2015., Ridus je posekao ruku. Rana je navodno snimljena kamerom, ali nikada nije ušla u seriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading