Kim Kardšijan bila pred BANKROTOM, samo jedna GREŠKA je mogla da je košta ČITAVO BOGATSTVO: Starleta HITNO morala da reaguje, jedva se izvukla! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.03.2022

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kim Kardšijan bila pred totalnim bankrotom!

Kim Kardšijan bila pred BANKROTOM, samo jedna GREŠKA je mogla da je košta ČITAVO BOGATSTVO: Starleta HITNO morala da reaguje, jedva se izvukla! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Jedna od najvećih planetarnih zvezdi i najpoznatijih starleti Kim Kardašijan 2019. godine takoreći, mogla je da ode u potpuni bankrot zbog pogrešne odluke, koja ju je debelo koštala. Naime, 2019. godine Kardašijanka je pokrenula lanac veša za oblikovanje tela - steznici, koji su nosili naziv ,,KIMONO". 

 

 

To nije ništa čudno, budući da svaki proizvod ove starlete u sebi mora da sadrži njeno ime KIM. I dok je vredno radila na projektu, sreća joj je okrenula leđa preko noći. Sve je bilo spremno za lansiranje proizvoda, PR paketi, kao i bilborderi su bili svuda, a samo dva dana pred pokretanje kampanje Kim je dobila pismo koje joj je srušilo snove. 

 

 

Gradonačelnik japanskog grada Kijota, opomenuo je Kardašijanku da ukoliko lansira proizvod sa imenom ,,Kimono" da će narušiti njihovu tradiciju, budući da je kimono poznat kao tradicionalni komad odeće iz Japana. Kardašijanka je odmah stopirala pokretanje ovog lanca proizvoda, iako je preko 2 miliona steznika bilo izrađeno.

 

 

Samo par meseci kasnije Kim je pokrenula nosi lanac, pod drugim nazivom, koji za sada broji uspešnog i vrednost 3. 2 milijardi dolara, no, mnogi smatraju da je ovo jedan od najvećih propasti poznatih ličnosti, a šta vi mislite?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading