PUTIN je godinama krio VANBRAČNU ĆERKU IZ AFERE sa čistačicom: Ovo je Elizabeta oko koje se podigla prašina, a otac je se ceo život stideo? (FOTO)

Autor:

Zabava

01.03.2022

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena slika Putinove vanbračne ćerke koju je ceo život krio!

PUTIN je godinama krio VANBRAČNU ĆERKU IZ AFERE sa čistačicom: Ovo je Elizabeta oko koje se podigla prašina, a otac je se ceo život stideo? (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin se oglasio posle priznanja Donbasa

Predsednik Rusije, Vladimir Putin ima dve ćerke Mariju i Katerinu, međutim, o njegovoj vanbračnoj deci, čiji je identitet skriven od javnosti, godinama ne prestaje da se priča, a spekulacije su razne.

Najglasnije se pričalo da je sa bivšom gimnastičarkom Alinom Kabaevom dobio još jednu ćerku, a potom i blizance, međutim, ove glasine nikada nisu potkrepljene dokazima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

 

Sa druge strane 2020. godine u javnosti se pojavila informacija da je Elizabeta Luiza Rozova vanbračna ćerka Vladimira Putina, koju je dobio iz navodne afere sa čistačicom Svetlanom Krivnogik. Kako pišu ruski mediji za vreme ove afere ruski predsednik još je bio u braku sa Ljudmilom, a ljubavnica je podigla toliku prašinu da je danas milionerka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rozova luiza v. (@luizaroz_)

 

Nakon ove objave trojica ruskih novinara proglašena je za strane plaćenike, a ruske vlasti pokrenule su istragu o kleveti. Kako tvrdi ugašeni portal "Projekt" Elizabetino srednje ime još jedan je dokaz porekla, pored kopije papira koji svedoče o identitetu oca. Njeno srednje ime, koje deca u rusiji nasleđuju po ocu, je Vladimirovna, piše Story.

Vanbračna ćerka Vladimira Putina svakodnevno se na mrežama hvali svojim luksuznim životom, ali o identitetu svog oca nikada nije govorila, a spekuliše se da je se otac stideo pa nije ni želela da priča o njoj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rozova luiza v. (@luizaroz_)

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

01.03.2022 17:44

Ma nemojte još samo da vam poverujemo!!!

ggg

02.03.2022 13:56

hahaha koga zabole sad za njegovu cerku