BACILI SU ME U SAMICU, TUKLI, PONIŽAVALI I GLEDALI GOLU: Najpoznatija bogatašica preživela TORTUTU kada je bila dete!

Autor:

Zabava

20.02.2022

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paris Hilton je preživela torturu kao dete.

BACILI SU ME U SAMICU, TUKLI, PONIŽAVALI I GLEDALI GOLU: Najpoznatija bogatašica preživela TORTUTU kada je bila dete!

Foto: printscreen

Najpoznatija bogatašica Paris Hilton je oličenje luksuza, a malo ko zna da je starleta odrasla u teškim uslovima.

Naime, Paris je u dokumentarcu pod nazivom "This is Paris" otkrila sa kakvim problemima se suočavala kao dete, a dok je bila tinejdžerka su je roditelji poslali u školu za "prevaspitavanje".

- Trebalo je da to bude škola, ali učenje nije bilo na prvom mestu. Od trenutka kad bih ustala, pa do kraja dana, svi bi vikali na mene, vrištali mi u lice, proživljavala sam stalno mučenje. Osoblje bi mi govorilo strašne stvari. Maltretirali su me, činili da se osećam loše. Mislim da im je cilj bio da sve nas slome. Fizički su nas zlostavljali, udarali i davili. Hteli su da nas zastraše, da se ne pobunimo. Bila sam dete, a bacili su me u samicu, tukli, ponižavali i gledali golu - ispričala je Paris, prenosi Pink.

Naslednica lanca hotela "Hilton" ističe da ju je zbog toga život očvrsnuo, a manekenka i glumica se nedavno udala za preduzetnika Kartera Reumu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading