OTKRIVEN UZROK SMRTI LEGENDARNOG GLUMCA: Iznenada je PREMINUO, a sada se oglasila njegova porodica!

Autor:

Zabava

10.02.2022

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven uzrok smrti poznatog američkog glumca i komičara Boba Sageta.

OTKRIVEN UZROK SMRTI LEGENDARNOG GLUMCA: Iznenada je PREMINUO, a sada se oglasila njegova porodica!

Foto: youtube.com/printscreen

Američki glumac Bob Saget je pronađen mrtav 9. januara u Orlandu na Floridi u svojoj hotelskoj sobi, samo dan nakon njegovog stend-ap nastupa, a porodica je sada otkrila uzrok njegove iznenadne smrti.

Naime, komičar je umro od povrede glave za koju verovatno nije mislio da je opasna, priča njegova porodica, a prenose strani mediji.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Bob Saget, glumac i komičar

- Vlasti su zaključile da je Bob umro zbog povrede glave. Zaključeno je da se slučajno nečim udario u potiljak, mislio je da to nije ništa opasno pa je otišao da spava - stoji u izjavi koju je dala njegova porodica.

Policija je odmah odbacila navode da je Bob umro zbog droge i alkohola, što se odmah i utvrdilo da nije, a verovali su da je reč o infarktu ili moždanom udaru.

Podsetimo, Bob je sahranjen 14. januara u Los Anđelesu, a iza sebe je ostavio suprugu Keli Rizo i tri ćerke, Laru, Obri i Dženifer, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading