NAJBOGATIJA TRUDNICA NA SVETU! Rijana teška 1,7 MILIJARDI DOLARA!

Autor:

Zabava

07.02.2022

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda, na osnovu podataka časopisa Forbs, proglašena za milijarderku koja ima više različitih izvora prihoda

NAJBOGATIJA TRUDNICA NA SVETU! Rijana teška 1,7 MILIJARDI DOLARA!

Foto: Tanjug/AP, youtube.com/ Lil Dicky

Rijana

Muzička zvezda Rijana, koja čeka prvo dete s reperom ASAP Rokijem, najbogatija je trudnica na svetu s obzirom na njene finansije, koje se procenjuju na 1,7 milijardi dolara.

Naime, prošle godine objavljeno je da je Rijana postala milijarderka, a prema podacima časopisa Forbs iz avgusta 2021, na toj listi našla se iza voditeljke Opre Vinfri, koja je, prema tadašnjim podacima, najbogatija osoba iz sveta šou-biznisa. Lepotica s Barbadosa jedna je od dobrostojećih poznatih ličnosti koje imaju više različitih biznisa.

Najveći deo Rijaninog materijalnog bogatstva dolazi od vrednosti njenog brenda i procenjuje se na 1,4 milijarde dolara. Ogroman novac pevačica zarađuje od svoje robne marke donjeg veša, koja vredi oko 270 miliona dolara. Takođe, ona dosta zarađuje i od svoje muzičke, ali i glumačke karijere.

Sve navedeno ukazuje na to da slavna Rijana može da uživa u blagoslovenom stanju, kao i na porodiljskom odsustvu, koje joj se očito neće odraziti na budžet jer se obezbedila na vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading