PAMTITE GA KAO MAČO MENA! Pogledajte kako danas izgleda najveći španski ZAVODNIK iz serije Korak napred! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.01.2022

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija "Korak napred" je prikupila fanove širom sveta za kratko vreme, a devojke se mogu složiti da su pratile seriju samo zbog jednog glumca.

PAMTITE GA KAO MAČO MENA! Pogledajte kako danas izgleda najveći španski ZAVODNIK iz serije Korak napred! (FOTO)

Foto: facebook

Španska serija "Korak napred" (Un Paso Adelante) je humoristička televizijska serija koja je bila emitovana od 2002. do 2005., a 2004. godine je muzička grupa "UPA Dance" promenila svoju postavu, a kasnije su se i raspali.

 

 

Serija većinu vremena govori o životu mladih umetnika, pevača i plesača, a glumci su zbog ovih uloga morali da uče da igraju, a neki i da pevaju. Za kratko vreme je prikupila simpatije širom sveta, a u Srbiji se prikazivala tokom 2005. i 2006. godine, piše Objektiv.

 

 

Migel Munjoz je jedan od glavnih glumaca koji je igrao neodoljivog Robera koji je večito bio bahat i razmažen, ali beskrajno duhovit. Važio je za največeg frajera, i to ne samo u seriji, jer je glumac zaludeo ženska srca širom sveta.

 

 

Nakon završetka serije, Migel se pojavio u nekoliko filmova, a 2006. godine je izdao i svoj solo album. Pre nekoliko godina je osvojio prvo mestu u kuvarskoj emisiji "Master Chef", a zanimljivo je i to da je strastveni ljubitelj joge, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading