PRIJATELJI MAJLI SAJRUS OTKRILI DUGO ČUVANU TAJNU PEVAČICE: Ima NOVOG DEČKA za kojim je ODLEPILA!

Autor:

Zabava

10.01.2022

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni život Majli Sajrus je uvek glavna tema, pa je tako nedavno raskinula vezu sa australijanskim pevačem Kodijem Simpsonom , a sada je već uplovila u novu romansu.

PRIJATELJI MAJLI SAJRUS OTKRILI DUGO ČUVANU TAJNU PEVAČICE: Ima NOVOG DEČKA za kojim je ODLEPILA!

Foto: instagram.com/mileycyrus

Majli Sajrus je pre par godina stavila tačku na brak sa Liamom Hemsvortom, a nakon njega je pomenila brojne momke, pa je tako do skoro bila u vezi sa pevačem Kodijem Simpsonom.

 

 

Nakon što su Majli i australijanski pevač raskinuli, pevačice nije dugo čekala pa je tako pronašla sreću sa novim muškarcem, bubnjarom "Lilly" benda, Maksom Morandom, kako piše Dejli Mejl.

 

 

Majli je u Majamiju snimala novogodišnji specijal sa Pitom Dejvidsonom za NBC, a glasine da je u vezi sa bubnjarom su krenule pravo tada, jer je Maks sve vreme bodrio iz bekstejdža, a kasnije su uhvaćeni zajedno na balkonu hotelske sobe.

 

 

- Srećni su, muzika ih povezuje. Mnogo se druže, a imaju i zajedničke prijatelje - rekao je izvor za Dejli Mejl, a prenosi Kurir.

 

 

 

Međutim, njih dvoje nisu želeli da komentarišu njihovu vezu, ali njeni prijatelji tvrde da je prosto "odlepila" za njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading