MACA BRUTALNO ISPROZIVAO IVANA IVANOVIĆA: Šta si ti FRANCUSKI REVOLUCIONAR, nemoj vređati INTELIGENCIJU ljudima! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.01.2022

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Dragan Marinković Maca gostovao je u jednom emisiji, a onda je žestoko opleo po kolegi voditelju Ivanu Ivanoviću.

MACA BRUTALNO ISPROZIVAO IVANA IVANOVIĆA: Šta si ti FRANCUSKI REVOLUCIONAR, nemoj vređati INTELIGENCIJU ljudima! (VIDEO)

Foto: Instagram Printscreen/dragan_maca

Dragan Marinković Maca je poznat po tome da nema dlaku na jeziku i da se ne libi da u svakom trenutku kaže šta i ko mu smeta.

Republika

Foto: ST/N.MANDIĆ

Dragan Marinković Maca

Ovoga puta je na Macinom udaru bio voditelj Ivan Ivanović, a Dragan ga je žestoko isprozivao u jednom emisiji.

Republika

Foto: youtube.com/Veče Sa Ivanom Ivanovićem

Voditelj Ivan Ivanović

- Znaš svi su tu bumbari, a ovaj Ivan Ivanović šatro izbačen sa Prve a odmah potpisao drugi ugovor. Pa nemoj folirati, šta si ti francuski revolucionar? Nisam te prepoznao bumbaru, nemoj vređati inteligenciju ljudima. Ma ma*š u pi*du mate*inu šišmišu - rekao je Maca.

Šta je Maca sve rekao možete pogledati u narednom videu:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
vlada

10.01.2022 14:10

nije mi Ivan I. naručito drag, ali ovaj prostak ke barem za 3 klase gori

Odgovori 17 21
Sone V

10.01.2022 18:51

Dragane Marinkovicu Vi ste nebruseni dijamant i Vi mene iznova i iznova odusevljavate sa Vasom komentarima Svaka Vama cast i svi Vas gledamo i uzivamo u Vasem inteligentnom humoru. Humor ali pun ciste esencijalne istine Dragane samo cepaj i ne staj

Odgovori 17 16
Đenka

18.01.2022 09:03

@Sone V - Odusevljava te ovaj polupismeni fakin?Ajde sto je prost,primitivan.neugledan...priroda zna da se poigra,nije on kriv.Ali dodatno napraviti od sebe klovna i po izgledu i ponasanju,e tu treba bas biti...to sto je taj “Maca” a u zargonu se zna sta je taj nadimak.

Sofi

18.01.2022 08:08

Nevezano za Ivana, Maca vi ste probili dno. Izgledom, ponasanjem i prostaklukom.