IZREŠETAN POZNATI PEVAČ ISPRED KAFIĆA: Doktori mu jedva spasili život! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.12.2021

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati ruski pevač Aleksandar Serov upucan je iz pištolja ispred jednog kafića.

IZREŠETAN POZNATI PEVAČ ISPRED KAFIĆA: Doktori mu jedva spasili život! (FOTO)

Foto: Republika

Poznati pevač Aleksandar Serov upucan je iz pištolja u pucnjavi u Moskovskoj oblasti. Naime, ovaj ruski pevač kraj 2019. godine je sa prijateljima bio na odmoru, tom prilikom otišli su do kafića u predgrađu. 

Ništa nije ni slutilo da će obično druženje postati pravi horor film! Naime, kako je vreme odmicalo, prijatelji, kao i sam pevač su se potpuno opustili uz dobru priču, a onda u jednom trenutku, izbila je svađa sa društvom koje je sedelo za susednim stolom. U tom trenutku apsolutno ničim izazvana rasprava pretovorila se u pravo krvoproliće. 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Aleksandar Serov pevač

 

Kako ne bi nastavili da plaše prisutne goste, izašli su ispred kafića, gde su nastavili raspravu, a onda ga je jedan od prisutnih momaka upucao u nogu. Odmah je bio prevežen u bolnicu, kako bi mu se sanirala rana. Međutim, Aleksandar je nastavio da šepa na nogu, zbog čega je pod konstantnim nadzorom lekara, a srećom nije životno ugrožen. 

Ono što je poznato, kako su preneli ruski mediji, Serov nakon incidenta nije otišao u policiju da prijavi ovaj nemili događaj, zbog čega su svi ostali uskraćeni, zbog čega je došlo do ovog jezivog sukoba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading