SVI SE PITAJU KAKO DANAS IZGLEDA IGNJASIO IZ POPULARNE SERIJE KASANDRA! Žene su ga OBOŽAVALE i UZDISALE za njim, a on i dalje pleni IZGLEDOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.11.2021

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su se pitali kako danas izgleda čuveni Ignjasio iz ultrapopularne serije Kasandra, a istina je da se ultra zgodni glumac, nije ni trunku promenio.

SVI SE PITAJU KAKO DANAS IZGLEDA IGNJASIO IZ POPULARNE SERIJE KASANDRA! Žene su ga OBOŽAVALE  i UZDISALE za njim, a on i dalje pleni IZGLEDOM! (FOTO)

Foto: printscreen

Svi su se pitali kako danas izgleda čuveni Ignjasio iz ultrapopularne serije Kasandra i da li je uspeo da sačuva svoj markantni izgled, a odgovor na pitanje je potvrdan.

Naime, u jednoj od prvih latino telenovela koje su osvojile planetu Osvaldo Rios tumačio je dve uloge, Ignjasija i njegovog brata blizanca Luisa Davida. Markantni Portorikanac otvorio je sedmu deceniju života i promenio se tek za nekoliko bora na licu.

 

 

Žene su uzdisale za njim, šuškalo se da mu ni Šakira nije odolela, epizode iz hit sapunice prepričavale su se uz duboke uzdahe,ali, ako bacite pogled na njegov „Instagram“, primetićete da se uopšte nije promenio.

 

 

 

Podsetimo, on iza sebe ima tri braka i tri sina, a od 2015. u vezi je da koleginicom Ivelin Giro. U oktobru je proslavio 61. rođendan, ali izgleda kao da ima bar dvadeset godina manje. Jasno je da mu je teretana i dalje omiljeni hobi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading