ĆERKA MIŠE OGNJANOVIĆA PROSLAVILA ROĐENDAN: Misica privatnim fotografijama podseća na ubijenog advokata

Autor:

Zabava

31.10.2021

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja mis Srbije i Crne Gore, novosadska dama Sanja Papić objavila je na društvenim mreźama fotografiju ubijenog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića na kojoj u naručju drži njiihovu ćerku Laru.

Republika

Foto: Instagram/Sanja Papic

Miša Ognjanović drži ćerku u naručju

 

Devojčica je juče proslavila četvrti rodjendan sa majkom na prelepim Maldivima, ali Sanja je i u toj prilici podsetila da njena naslednica raste bez oca, koji je ubijen ispred njihovog stana, 28. maja 2018. godine i to na oči Mišinog sina Petra, Larinog brata po ocu. Misica uprkos surovom dogadjaju, ne dozvoljava da Lara zaboravi da je ćerka jednog od najboljih beogradskih advokata ikada , a njen imperativ je da joj pruži srećno detinjstvo.

-  Ljubavi moja, život ću ti ispuniti trenucima koji oduzimaju dah - obećala je  Papićeva mezimici . 
Republika

Foto: Instagram/Sanja Papic

Lara, ćerka Sanje Papić i Miše Ognjanovića

 

Ovaj, četvrti rođendan mala Lara je tako provela na jednoj od najlepših destinacija koje inače obilazi jer se njena mama bavi turizmom, ali je na vrlo poseban način oduvala svećice.
- Lari je Sanja obukla haljinicu sa tilom kakve nose njeni omiljeni likovi, princeze iz bajke i preko Indijskog okeana camcem samo za nju prevezla je do dubina okeana i Subsix Niyama Maldives podvodnog restorana. U čarobnoj atmosferi mala slavljenica uživala je razgledajući podvodni svet, plesala sa mamom i slavila rođendan - ispričao je izvor Republike.

Na fotografijama i snimcima pogledajte koliko je to neobican dozivljaj bio za Laru i najuspesniju srpsku misicu Sanju koja je na izboru za Mis sveta bila treca,  i uopste kako izgleda morsko dno i flora u Indijskom okeanu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading