BOLDVIN PREDOSETIO DA ĆE UPUCATI KOLEGINICU! Jeziv tvit holivudske zvezde od pre četiri godine: PITAM SE KAKAV JE OSEĆAJ NEKOG UBITI GREŠKOM?!

Autor: Republika

Zabava

22.10.2021

12:40

U medijima se pojavio tvit iz 2017. u kom je Alek Boldvin kritikovao akciju policije u Kaliforniji komentarom "Pitam se kakav li je osećaj nekog ubiti greškom".

tanjug/AP, Instagram

Boldvin je na setu u Novom Teksasu ubio Halinu Hačins  

Vest da je jedan od najplaćenijih holivudskih zvezda Alek Boldvin (63) na snimanju filma u Novom Teksasu slučajno usmrtio koleginicu i ranio još jednu osobu, odjeknula je čitavim svetom, a sada se u medijima pojavio i tvit tog glumca iz 2017. godine u kom se on zapitao "kakav li je osećaj nekoga slučajno ubiti". 

Naime, Boldvin je pre četiri godine na Tviteru kritikovao policijsku akciju u Kaliforniji u kojoj je došlo do pucnjave i smrti jedne osobe. 

- Pitam se kakav je osećaj greškom ubiti nekog - napisao je tada glumac. 

 

Podsetimo, Boldvin je usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins (42), a teško je ranio direktora Džoela Suzu (48), koji se trenutno nalazi na intenzivnoj nezi. Još nije podignuta optužnica, a istraga je u toku. Zasad je ispitan i Boldvin, koji je do detalja opisao šta se dogodilo, ali tužilac nije podneo prijavu protiv njega. 

 

 

U saopštenju produkcijske kuće Rust Movies Productions LLC rečeno je kako je čitava ekipa koja je radila na filmu u potpunosti slomljena.

- Očajni smo i duboko saosećamo sa Halininom porodiom i prijateljima - stoji u saopštenju. 

Inače, da ironija bude veća, film na kom je Boldvin radio i bio koproducent, prati život lika Rasta (Rust), kog on i tumači, a u pitanju je priča u kojoj trinaestogodišnji unuk glavnog junaka biva optužen za slučajno ubistvo. 

Komentari (0)

Loading