MODNI KREATOR DOŽIVEO STRAVIČNU NESREĆU: Kamin EKSPLODIRAO u kući dok je spavao, pa mu potpuno uništio KOŽU! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.10.2021

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni modni dizajner i kreativni direktor modnog brenda "Balmen" doživeo je stravičnu nesreću.

Republika

Foto: printscreen

Olivije Rusten doživeo je stravičnu nesreću

Kreativni direktor modnog brenda "Balmen", Olivije Rusten, podelio je slike na društvenoj mreži instagram na kojima se vidi da je ceo u zavojima. Naime, Olivije je prošle godine doživeo stravičnu nesreću kada je u njegovoj kući eksplodirao kamin. Njegova koža jako je oštećena, a kreator je jedva preživeo.

- Prošlo je godinu dana, i konačno sam spreman da ovo podelim s vama. Krio sam se predugo i vreme je da znate- napisao je on, pa dodao:

- Tačno pre godinu dana, eksplodirao je kamin u mojoj kući. Probudio sam se u bolnici u Parizu, gde su divni stručnjaci brinuli o meni uprkos ogromnom broju kovid pacijenata. Ne mogu da im se zahvalim dovoljno.

 

 

- Uradio sam sve što sam mogao da sakrijem ovo od javnosti. Pokušao sam da ne saznaju ni prijatelji, ni saradnici... Nisam ni siguran zašto sam se ovoga toliko stideo. Opsesija savršenstvom po kojoj je modni svet poznat, i moja urođena nesigurnost, naterali su me na to- napisao je Olivije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading