ANĐELINA DŽOLI NE KRIJE VIŠE VEZU SA NOVIM DEČKOM: Glumica uhvaćena sa pevačem, noć proveli u njegovoj vili od 70 miliona! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.09.2021

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Anđelina Džoli uhvaćena je sa svojim novim dečkom i pevačem Vikendom, zbog čega su se sve šokirali.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Anđelina Džoli više ne krije vezu

 

Jedna od najpoznatijih glumica Anđelina Džoli više ne krije svoju romansu sa pevačem Vikend, a već neko vreme kruže glasine o njihovoj ljubavnoj romansi. Više puta do sada uhvaćeni su u romantičnom izdanju u večeranjem izlasku u Los Anđelesu. 

Poznata glumica i pevač proveli su dva i po sata u privatnom delu luksuznog porodičnog italijanskog restorana "Giorgio Baldi" u Santa Monici, popularnom delu Los Anđelesa.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Anđelina Džoli uhvaćena sa novim dečkom

 

Naime, poznata glumica Anđelina i pevač proveli su dva i po sata u luksuznom delu privatnog italijanskog restorana u Santa Monici, a to su posvedočili i svedoci koji su ih ranije videli zajedno. Kako prenose strani mediji, upravo restoran u kom su imali romantičan izlasak, bio je mesto prvog viđenja Anđeline i Vikenda, koje se desilo 20. juna.

Iako se Anđelina potrudila da dođe na večeru u osam uveče sama, ali joj je čak nije ni zasmetalo, što nije ni krila, da izađe iz restorana sa pevačem, a potom i uđe u auto. No, nakon toga odvezli su se do njegove vile koja vredi više od 70 miliona dolara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading