NIJE DOČEKAO DA POSTANE SRBIN: Bojsi je pre samo nekoliko nedelja PODNEO ZAHTEV za naše DRŽAVLJASTVO!

Autor:

Zabava

19.09.2021

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džon Čalis nažalost nije dočekao da postane naš državljanin.

Republika

Foto: youtube.com/Printscreen

Džon Čalis nažalost nije dočekao da postane srbin

 

Britanski glumac Džon Čalis, poznatiji kao Bojsi iz popularne serije "Mućke" preminuo je u 79 godini.

Džon Čalis, neretko je isticao ljubav prema Srbiji i njenom narodu. A pre samo nekoliko nedelja je podneo zahtev za naše državljastvo.

Naime, on je podneo zahtev Ambasadi Srbije u Londonu, koji je odmah poslat Beogradu. Nažalost Džon Čalis nije dočekao da postane Srbin.

Bojsijeva poslednja objava na Tviteru upravo pokazuje koliko je voleo našu zemlju. Na njegovom profilu kao poslednje objavljeno stoji karikatura njega i nacrtanih elemenata naše prestonice sa natpisom “Bojsi u Beogradu”

 

 

O Bojsijevom zahtevu za državljanstvo nedavno je pričao i zamenik gradonačelnika Goran Vesić:

- Bojsijev zahtev za državljansvo nalazi se već u Beogradu i kada se završe sve procedure Vlada će glasati. Lep je osećaj kada znate da uspešni i popularni ljudi kao što je DŽon Čalis žele da budu državljani Srbije. Srećan sam jer Bojsi postaje i zvanično Beograđanin. Stanovnik našeg grada suštinski je postao kada je snimio film “Bojsi u Beogradu”. Bojsi dobrodošao kući! Beograd pobeđuje  -kaže Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading