ONA MENJA SAMANTU U SERIJI "S*KS I GRAD": Otkriveno koja glumica će zameniti Kim Katral , isplivala slika sa ostalim devojkama! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2021

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon odluke da ne učestvuje u nastavku projekta snimanju serije ,,S*ks i grad", glumica Kim Katral dobila je zamenu.

Republika

Foto: twitter.com/sexnthecitys

Kim Katral, koja je glumila Samantu u čuvenoj seriji dobila zamenu

 

Nakon saznanja medija da Kim Katral defnitivno nije pristala da se pojavi u nastavku serije "Se*s i Grad", a sve zbog sukoba sa kolegincom Sarom Džesikom Parker koja tumači lik Keri Bredšo, otkriveno je ko će je zameniti. 

U prvih mah svi fanovi ove serije su mislili da će se od sada pojavljivati njih tri glavne glumice, a na iznenađenje i sreću svih, otkriveno je da će Kim dobiti zamenu. Iako su fanovi ,,S*ks i grad" serije razočarani ovim potezom Katralove, režiseri su doneli odluku da će njen lik tumačiti Nikol Ari Parker.

 

 

Iako je dobila ulogu u seriji, te se pridružila ostalim devojka, još nije poznato da li će biti raskalašna kao Samnta ili pak možda smerna kao Šarlot, koju tumači Kristin Dejvis. Nikol se već fotografisala sa devojaka i njihova fotografija je objavljena, pa fanovi mogu da vide kako će izgledati nova četvorka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading