BOB DILAN OPTUŽEN ZA SILOVANJE DVANAESTOGODIŠNJAKINJE: Maloletnicu drogirao i napastvovao!

Autor:

Zabava

17.08.2021

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Bob Dilan optužen je za silovanje koje se navodno dogodilo 1965. godine, a žena koja je podnela tužbu tvrdi da nije jedina i da je dok je bila maloletna drogirao kako bi je zlostavljao.

 
Republika

Foto: Youtube printscreen

Bob Dilan optužen za silovanje

 

Poznati pevač Bob Dilan optužen je za silovanje koje je navodono dogodilo 1965. godine, a optužilla ga je 65 - godišnja žena iz Grenviča, koja tvrdi da se incident dogodio kada je on imao 24 godine.

Naime, ona tvrdi da je on nedeljama kljukao 12-godišnju devojčicu drogom i alkoholom da bi je onda više puta zlostavljao, navodi se u tužbi podnetoj u petak Vrhovnom sudu Menhetna.

Neki od navodnih incidenata dogodili su se u pevačevom stanu u hotelu Čelsi.

– Bob Dilan se u periodu od šest nedelja između aprila i maja 1965. sprijateljio i uspostavio emocionalnu vezu sa žrtvom – piše u tužbi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bob Dylan (@bobdylan)

 

Dalje se navodi da je Dilan uspeo da uspostavio „vezu“ sa ''smanjenjem inhibicija sa ciljem seksualnog zlostavljanja, što je on i učinio, zajedno sa davanjem droga, alkohola i pretnjama fizičkim nasiljem, ostavljajući je sa emocionalnim ožiljcima i psihološki oštećenom do danas.''

U tužbi stoji i da je njena naknadna depresija i anksioznost dovela do trajne nemogućnosti da se bavi redovnim aktivnostima i da nastavi normalan život.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kome da se obratim

17.08.2021 10:49

kada sam bio mali silovao me bob dilan. imao sam samo 10 godina i od tada je ceo moj život promašen. kako i gde da ga tužim???