KEJT HADSON U BEOGRADU: Prošetala prestonicom i izazvala potpuni haos! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.08.2021

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata holivudska glumica Kejt Hadson nalazi se trenutno u Beogradu, rešila je da prošeta prestonicom, a onda je nastao totalni haos na ulici.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Kejt Hadson

 

Kejt Hadson mogli smo da očekujemo da vidimo u nekoj seriji ili filmu, na društvenim mrežama kako šeta nekim crvenim tepihom, ali u Beogradu sigurno niko nije očekivao da je vidi.

 Naime, ona je došla u srpsku prestonicu kako bi snimala film "Nož u leđa" zajedno sa Danijelom Krejgom koji je takođe već neko u Srbiji.

Ona je danas ušetala u jedan prestonički lokal, verovatno ne misleći da će je pod maskom neko prepoznati, ali se onda desio obrt. Radnici i vlasnica lokala su odmah shvatili o kome se radi, te je nastala prava pometnja i želja za fotografijom, što ona je to rado prihvatila, pa čak i porazgovarala sa njima.

Oduševljenje nisu krili i na svom Instagram profilu su odmah podelili fotografiju i pohvalili se ovim ternutkom koji se događa samo jednom u životu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading