SA KIJOM JE UHVAĆEN, A SA KRISTINOM U VEZI: Devojka Draška Stanivukovića nesuđena CECINA SNAJKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.08.2021

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačenik Banja Luke, Draško Stanivuković, uhvaćen je sa Kijom Kockar na letovanju, a u vezi je sa njenom imenjakinjom Kristinom, za koju se priča da je Cecina nesuđena snajka.

Republika

Foto: www.youtobe.com/instagram.com/draskostanivukovic

Kija Kockar i Draško Stanivuković

 

Gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković uhvaćen je sa Kristinom Kijom Kockar kako uživa na crnogorskom primorju, a spekuliše se da između njih ima nešto više od prijateljstva. Međutim, svi se pitaju kako na te navode reaguje Draškova devojka, Kristina Beronja, koja se na Banja Luka Festu pojavila sa Stanivukovićem, prenosi Telegraf.

 

Republika

Foto: e stock/zipaphoto

Kristina Beronja i Draško Stanivuković

 

Njihova veza je svima intrigantna, pre svega jer su se upoznali preko društvenih mreža, ali ono što je još zanimljivije jeste da se njeno ime ne pojavljuje prvi put u medijima.

Naime, Kristina je pre veze sa Stanivukovićem, bila u emotivnom odnosu sa Veljkom Ražnatovićem, ali je ta ljubav bila kratkog daha, pa je poznata kao nesuđena snajka Svetlane Cece Ražnatović.

 

Republika

Foto: e stock/zipaphoto

Kristina Beronja i Draško Stanivuković

 

Što se tiče njegovog odnosa sa Kockarevom, nakon snimaka gde se voze po Jadranu na skuteru, dok ga ona čvrsto drži oko struka, oglasila se i ona:

- Mi smo samo prijatelji, gledam ga kao mlađeg brata, ne kao nekog ko bi mogao da bude sa mnom i on to zna. Nema ništa senzacionalno - rekla je Kija, ali je nejna majka Nadica malo pomrsila konce, rekavši da ne zna ko je on, ali da je svaki zet dobrodošao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading