(VIDEO) LEONARDO DI KAPRIO UHVAĆEN KAKO UHODI KOLEGU: Glumac usnimljen dok histerično vrišti i trči ka Hilu, snimak obišao svet i šokirao javnost!

Autor: Republika

Zabava

28.07.2021

08:48

Leonardo DiKaprio uhvaćen je u momentu dok je pokušavao da nasamari kolegu Džonu Hila, pa snimak obišao ceo svet.

youtube.com/printscreen
Leonardo DiKaprio i Džona Hil

Leonardo DiKaprio i Džona Hil prijatelji su godinama i mnogo toga su zajedno prošli, snimanje filmova, razne avanture, provodi na jahtama, žurke, emisije, a jedna stvar postala je viralna još pre nekoliko godina, a se ponovo vratila na društvene mreže, čuvena Leonardova kolegi iz filma ''Vuk sa Volstrita''.

Naime, DiKaprio se prikrao na Menhetnu svom prijatelju, vrišteći poput izbezumljenog obožavaoca, trčao je Hilu držeći telefon u ruci sa upaljenom kamerom koju mu je unosio u facu.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinéma (@lynncinema)

 

 

Hil je jednom prilikom priznao da se uplašio u tom trenutku, jer mu nije bilo jasno šta se dešava, kao i da dok nije krenuo na turneju filma ''Ratni psi'' nije bio svestan da je snimak koji su slučajno zabeležli strani mediji, obišao svet. Dodao je i da je DiKapriu žao što je njihovu privatnu šalu videla svetska javnost, ali i da mu je krivo što ne mogu da žive normalno svoj život i šale se međusobno, a da to ne bude usnimljeno od strane medija.

 

 

Komentari (0)

Loading