(FOTO) POPULARNA SPISATELJICA STRAHUJE ZBOG PRETNJI: Trans aktivisti obećavaju joj SMRT!

Autor: Republika.rs

Zabava

27.07.2021

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Govore da će je pretući i ubiti!

RepublikaFoto: printscreen
Prete joj!

Spisateljica Dž. K. Rouling napisala je jednu od najomiljeniih dečijih knjiga koju i odrasli obožavaju "Hari Poter". Tom knjigom ona je u svetu stekla veliku popularnost, a od sedam delova romana, napravljeno je osam filmova.

Iako svi živimo u verovanju da joj je život savršen od izlaska "Hari Potera", koji je izdat u preko 200 zemalja na preko 60 jezika, ipak ona porolazi kroz pakao u privatnom životu. Naime,prošle godine spisateljica je pitanjem koje je glasilo da li su žene dovoljno bezbedne u toaletima / svlačionicama, ako muškarci takođe mogu da ih koriste uz pomoć jednostavne izjave da se identifikuju kao žene, izazvala veliku pometnju među svojim pratiocima.

- Kada otvorite vrata kupatila i svlačionice bilo kom muškarcu koji veruje ili oseća da je žena – i, kao što sam rekla, uverenja o potvrdi pola mogu se dodeliti bez ikakve potrebe za operacijom ili hormonima – onda otvorite vrata svima koji žele da uđu. To je jednostavna istina- napisala je spisateljica tada.

Autorka Hari Potera je nakon toga potvrdila da su joj brojni “trans aktivisti” pretili da će je pretući, ubiti, baciti joj bombu i silovati zbog njenog stava.

Trolovi na društvenim mrežama pozvali su na bojkotovanje spisateljice, koja je zarađivala milione prodajom knjiga, a koja se u 2020. godini našla na Forbsovoj listi po zaradi, sa 60 miliona dolara uprkos ovoj drami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading