TRAGIČNA SMRT POPULARNE GLUMICE: Suprug je bacio sa broda?

Autor: Republika.rs

Zabava

17.07.2021

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su je mnogo voleli.

RepublikaFoto: pixabay.com
Tragično je preminula!

Droga i alkohol nisu nepoznanice u svetu glume, a posebno kada nisi deo tog sveta svojom voljom, već zbog nekog drugog.

Takav je bio i glumački život jedne od najlepšig glumica svih vremena, Natali Vud. Ona je u taj svet upala pod pritiskom majke, koja je pošto poto, želela da joj ćerka bude poznata. Natali nije to mogla trezna da podnese, što ju je kasnije odvelo u smrt.

Ona je rešila da sa svojim suprugom Robertom Vagnerom i najboljim prijateljem Kristoferom Vokenom odlučila da brodom ode na ostrvo Santa Katalina. Pored njih troje na brodu je bio još samo kapetan.

Kako prenosi "Objektiv", jedne večeri nakon kombinacije mnogo vina i sedativa, Vagner i Voken su se posvađali, pri čemu je Vagner svog prijatelja optužio da želi da bude sa Natali.  Svađa je ubrzo eskalirala, a Voken se povukao u svoje odaje gde je zaspao, dok je Vagner nastavio žustru svađu sa svojom suprugom. Nakon toga, Natali nikada više nije viđena živa. 

RepublikaFoto: instagram.com/nataliewood
Pred smrt se posvađala sa suprugom!

Kapetan je čuo žestoku svađu, ali je odlučio da paru da privatnost, te je pojačao muziku kako ih ne bi čuo. Kada je glumičino telo izvučeno iz okeana, utvrđeno je da je imala modrice po rukama i zglobovima, kao i ogrebotine na vratu, što je dokaz da je bila povređena pre nego što je pala u okean i udavila se  pod sumnjivim okolnostima, navedeno je u izveštaju koji je objavio Zavod za patologe u Los Anđelesu, prenosi pomenuti medij.

-Mislio sam da je odlučila da pobegne zbog svađe ili da veže brodić jer smo usidrili. Tek kad je prošlo nekoliko sati, odlučio sam da je pronađem – ispričao je Vagner koji priznaje da je bio ljubomoran na odnos između Volkena i njegove supruge.

Kapetan je sestri pokojne Natali, Lani Vud, rekao da nije video da Vagner tuče Natali, ali ga krivi za njenu smrt.

RepublikaFoto: wikimedia/nataly wood
Kapean njenog muža optužuje za Nataliinu smrt!

-Kad je pala u vodu nije nam dozvolio da je tražimo, da joj na bilo koji način pokušamo pomoći. Nismo smeli ni da pozovemo Obalskuu stražu da je nađu.Hteo je da je nauči pameti – tvrdi bivši kapetan broda koji je uveren da je Natalina smrt povezana sa svađom sa suprugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sanja

17.07.2021 21:45

Jel bio u zatvoru zbog toga???

Zemun

18.07.2021 04:01

Muž joj je bio bogataš, prijatelj predsednika Regana.