(VIDEO) VATRA NA SCENI, PUBLIKA VRIŠTI: DJ Snake bukvalno ZAPALIO Exit!

Autor: Anđelija GRUJIĆ

Zabava

09.07.2021

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

DJ Snake jedan je od najboljih svetskih di-džejeva!

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Zapalio je atmosferu, bukvalno!

Jedan od najpoznatijih svetskih di-džejeva DJ Snejk sinoć je dobio čast da nastupom odmah posle svečane ceremonije otvaranja, nastupa na glavnoj bini Exit festivala.

Snejk je svojim nastupom oduševio publiku, koja je došla iz različitih delova sveta samo da bi njega čula. Dok je puštao svoje najveće hitove u publici su se mogle videti zastave Srbije, Poljske, Alžira, Velike Britanije i Turske, a stranci iz mnogih drugih zemalja, iako bez zastava, pozdravili su fenomenalnog di-džeja na pravi način. 

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Vatra je oduševila publiku!

Snejk je bukvalno zapalio atmosferu na Exitu, kada je u toku njegovog nastupa puštena vatra sa scene u vazduh, što je izazvalo gromoglasan uzvik zadovoljstva iz publike. Osim vatre, na nastupu ovog di-džeja bilo je i vatrometa i konfeta, a sve je to bilo savršeno uklopljeno sa glavnom porukom Snejkovog nastupa. 

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Mnogi su poludeli zbog njega!

Naime, Snejk je poručio da je kovid prošao i odneo mnoge žrtve ove opake bolesti, ali da mi idalje treba da se volimo i živimo ovaj život na pravi način. Ovo je ujedno i glavna poruka ovogodišnjeg exit festivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading