POVRATAK OTPISANIH: Anđelina Džoli ponovo u naručju bivšeg, pomirenje na pomolu?

Autor:

Zabava

15.06.2021

09:19

Anđelina Džoli se vratila bivšem!

instagram.com/angelinajolieofficial
Anđelina Džoli

Poznato je da je glumica Anđelina Džoli imala više brakova pre nego što je započela romansu sa, sada već bivšim, suprugom Bred Pitom, a kako stvari stoje jednom od njih se i vratila.

Anđelina i Bred Pit su imali turbulentan razvod, pa su se našli i na sudu zbog starateljstva nad decom, a sada je taj proces konačno i završen i to u Bredovu korist. Naime, njih dvoje će se podjenako starati o deci, a kako Anđelina kaže odluka suda je nepravedna i kao majka koja je sve vreme uz decu, nije zadovoljna ishodom petogodišnje borbe.

Tanjug/AP
Anđelina Džoli i Bred Pit

Holivudske dive definitivno vole da se vraćaju svojim bivšim partnerima, pa se tako pored Dženifer Lopez i Anđelina vratila muškarcu iz pršlosti.

Naime, ona je pre neki dan uslikana kako sa flašom vina u ruci izlazi iz zgrade bivšeg supruga, britanskog glumca Džonija Li Milera. Bivši supružnici su posle razvoda ostali u dobrim odnosima, a oni su to više puta i potvrdili.

instagram.com/angelinajolieofficial
Anđelina Džoli izgubila bitku za starateljstvo

Anđelina i Džon upoznali su se 1995. godine na snimanju filma „Hackers“, a već naredne jedno drugom izgovorili su sudbonosno „da“. Ludo zaljubljeni, ali samo 18 meseci, nakon čega se brak raspao.

‒ Nema žaljenja, brak nije uspeo, ali smo ostali dobri prijatelji – izjavila je jednom prilikom Anđelina.

printscreeninstagram.com/angelinajolie_official
Anđelina i Miler - obnovljena ljubav

Nakon razvoda od Džonija Li Milera, Anđelina Džoli je uplovila u bračne vode sa Bilijem ‒ Bobom Tortonom, a zatim i sa Bredom Pitom. 

youtube.com/printscreen
Anđelina i drugi suprug Bob Torton

Komentari (0)

Loading