(FOTO) JAKO ME JE BOLELO, IMALA SAM LOŠ ODABIR: Katarina Živković otkrila KO JOJ JE NANEO ZLO!

Autor:

Zabava

15.06.2021

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaća progovorila o najvećem bolu koji je osetila zbog prijateljstva.

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Katarina u emisiji

Poznata pevačica Katarina Živković u emisiji ,,Magazin in" kod voditeljke Sanje Marinković progovorila je o svom životu, ljubavi, ali i prijateljima, zbog kojih je imala najviše problema.

RepublikaFoto: instagram.com/katarina_zivkovic_official
Katarina Živković

Pevačica je poznata kao veoma druželjubiva osoba, ali kako ističe, uvek je nailazila na pogrešne ljude koji su je povređivali. 

- Imala sam jako loš odabir prijatelja. Mene je to jako bolelo, više nego u nekom partnerskom odnosu. U tom nekom stanju gde sam osetila zapostavljeno, gde sam bila sama, imala sam potrebu da budem okružena ljudima, i ti ljudi su postali moji prijatelji, a uopšte nisam videla da oni nisu dobri za mene i da nisu pravi prijatelji, to me je jako rastužilo i bila sam razočarana – priča Živkovićeva i dodaje:

Inače, iz te neke usamljenosti nikada nisam težila ka tome da imam partnera. Dakle, volim samoću i ja sam, onako, osobenjak, volim da budem sama sa sobom i to mi uopšte ne pada teško – zaključuje Katarina.

RepublikaFoto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

Kaća Živković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading