(FOTO) OPAKA BOLEST NAPRAVILA JE PAKAO U NJENOM ŽIVOTU: Devojka prelepog Damiana ogolila je njihovu INTIMU, pa otkrila od čega BOLUJE!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.06.2021

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je jako retka bolest!

RepublikaFoto: youtube.com/ Eurovision Song Contest
Njegova devojka pati od opake bolesti!

Devojka Damiana Davida ne voli kada je mediji stavljaju u epicentar interesovanja samo zato što je u ljubavnoj vezi sa fatalnim Italijanom, već želi da svoju karijeru influensera izgradi samostalno.

Već četiri godine su u ljubavnoj vezi, Daminano David i Đorđa Soleri otkrili su javnosti da se suočavaju sa jako retkim problemom. Naime, Đorđa je na društvenim mrežama rešila da podeli deo svoje intime o kojoj joj nije bilo lako da govori, a koja svakako utiče na njenu vezu sa atraktivnim pobednikom Evrovizije. 

 

 

Ova influenserka godinama se bori sa stravičnim situacijama, a one su je dovele i do depresije, uzrok svega su ogromna probadanja u predelu međunožja, odnsono bolest vulvodinija. Seksualni odnosi mogu biti veoma bolni, pa čak i obično sedenje može da prouzrokuje napad. Adekvatan lek ne postoji, s obzirom da je prilično retka, a često ovu bolest prati tuga i depresija.

 

 

- Čak i planiranje odmora postaje noćna mora s obzirom na to da postoji mogućnost da ćete ga provesti u bolovima. Obećala sam sebi da ću pomoći ženama s istim problemom i da niko ne treba da se oseća usamljeno i napušteno. Nismo krive. Nismo slomljene. Mi smo bolesne i zaslužujemo razumevanje - rekla je Đorđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading