(FOTO) DŽABA PAMETNA GLAVICA, KAD JE IZDRŽAVA ZADNJICA: Članica Mense DEBELO ZARAĐUJE od golotinje, njene slike bacaju u trans!

Autor: Republika.rs

Zabava

10.06.2021

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona se profesionalno skida, iako je među najinteligentnijim ljudima na svetu!

Foto: printscreen

Ona je među najinteligentnijim ljudima na svetu!

Kendis Klos je zvezda društvenih mreža i sajta za odrasle, ali i lepotica koja ulazi u dva odsto svetskog stanovništva sa koeficijentom inteligencije 136!

Ona je članica Mense koja zahvaljujući naplaćivanju golišavih slika i snimaka mesečno zaradi 15.000 evra, i kojoj smetaju muškarci koji misle "da je glupa plavuša". Još od 17 godine je član Mense, a posle završene škole započela je samostalan život u Njujorku, za koji kaže da nije nimalo lak.

 

 

- Moji bliski prijatelji znaju da se bavim modelingom, ali kad drugi ljudi saznaju čime se bavim gledaju me kao glupaču. Onda ih šokiram informacijom da sam član Mense. Jesam lepa, ali sam i prepametna. Nekim muškarcima je to privlačno, a neki se prepadnu od moje pameti i lepote- rekal je Kendis i otkrila da je još kao dete primetila da mnogo brže pameti i razume stvari:

- Znala sam dok sam odrastala da brže učim neke stvari. Moji roditelji nisu bili srećni što nisam studirala, ali su trenutno srećni zbog mene jer imam dobar osećaj za biznis.

 

 

Zahvaljujući Instagramu i OnlyFans zarađuje 15.000 evra mesečno zahvaljujući hiljadama pratilaca.

- Divna stvar u vezi sa mojim poslom je to što mogu da radim kad god želim ili koliko želim. Ne bih bila srećni da sedim u nekoj kancelariji osam sati i da radim jednu istu stvar svaki dan- rekla je lepa zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading