(VIDEO) POZNATI JUTJUBER NA SMRT IZBODEN: Nepoznati napadač mačem je usmrtio zvezdu BEZ RAZLOGA!

Autor: Republika.rs

Zabava

07.06.2021

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Osuđen je na doživotnu kaznu!

Foto: printscreen
Ubio ga je iz čista mira...

U gradu Notingem poznati jutjuber izboden je mačem na smrt pred nekoliko desetina ljudi koji su sve to posmatrali.

Muškarac koji je jutjubera izbo na smrt mačem ispred tržnog centra, doživotno je zatvoren.

Keani Kisingou-Mabiala (20) telefonirao je banci kada ga je Mazin Abdelmonim (19) napao "iz čista mira" 12. oktobra prošle godine. Abdelmonim je Kisingou-Mabialu dva puta ubo mačem u gornji desni deo grudnog koša i stomak i to ispred desetine kupaca.

 

 

Žrtva, koja nije poznavala napadača, napravila je nekoliko koraka unazad pre nego što se srušila ispred ulaza u "Victoria Center", u gradu Notingam. Hitne službe su odmah došle na lice mesta i pokušale da mu spasu život, ali je momak ubrzo umro.

Uznemirujući snimci sa obližnjih kamera pokazuju poslednje trenutke gospodina Kissingou-Mabiale, pre nego što je Abdelmonim viđen kako beži i kako drži mač nakon napada. Uskočio je u tramvaj i pobegao, ali policija je vrlo brzo uspela da ga pronađe.

 

 

Abdelmonim je negirao ubistvo, ali ga je porota na sudu "Notingem Krovn Kourt" proglasila krivim i u petak je doživotno zatvoren sa najmanje 20 godina zatvora.

Davarnai Paris (18) takođe je bio prisutan napadu i ranije se izjasnio krivim za posedovanje noža i kanabisa. Snimke koje je objavila policija pokazuju kako Parris pokušava da pobegne taksijem nakon ubistva, ali vozači mu nisu dozvolili da uđe. Zatim je otrčao do obližnjeg autobusa gde je uhapšen pred šokiranim putnicima. Paris je proglašen krivim za ubistvo i uslovno otpušten na dve godine.

Obdukcijom utvrđeno je da mu rana na grudima žrtve ubola vrh srca, uzrokujući opsežan gubitak krvi, što je dovelo do njegove smrti. Žrtva je takođe imala teške povrede obe ruke od hvatanja sečiva u pokušaju da zaustavi nanošenje povreda.

 

 

Policija Notingemšira rekla je da je na g. Kissingou-Mabiala, čije su pesme puštane desetine hiljada puta na jutjubu, ciljano "iz vedra neba".

Detektivski inspektor Stiv Vrag rekao je:

- Keani je imao ceo život ispred sebe. Imao je obećavajuću muzičku karijeru, imao je snove i težnje. Zaista je tragično da se ovo dogodilo i da će čovek platiti cenu svoje bezobzirne gluposti. Razmišljamo o Keani-ovoj porodici koju su tokom ove istrage podržavali posebno obučeni službenici. 

Pozvao je svakoga ko je zabrinut za voljenu osobu koja možda nosi nož da im pomogne da shvate "koliko su ozbiljne posledice".

Komentari (0)

Loading