NEPOBEDIVOG BOKSERA SLOMILA JE TRAGEDIJA: Tajson smrt ćerke nikada neće preboleti!

Autor: Republika.rs

Zabava

11.05.2021

20:07

Majk Tajson potpuno je slomljen.

Tanjug/AP
Od smrti ćerke, Tajson se nije oporavio...

Bokser Majk Tajson, poznatiji kao Gvozdeni  Majk, u toku svoje karijere bio je nepobediv, međutim jedan trgaičan događaj potpuno ga je slomio, a od tad se nije podigao.

Kako prenose domaći mediji, Majk je tog dana, 2009. godine, bio na putu , dok je ostatak njegove porodice bio kod kućei. Egzodus i Migel Tajson, njegova ćerkica i sin, igrali su se po kući dok je njihova majka čistila. Dok je devojčica bila u igraonici, oko vrata joj se nekako zakačio kabel koji je bio pričvršćen za traku za trčanje. U jednom trenutku je majka rekla Migelu da ide da vidi šta devojčica radi, a upravo on je pronašao njeno beživotno telo. Majka je raspetljala kabel, pozvala hitnu pomoć i ćerkici dala veštačko disanje, ali već je bilo prekasno. Do trenutka kada je Majk doputovao nazad kući, Egzodus je preminula u bolnici od posledica povreda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

 

Dao je nekoliko intervjua nakon ćerkine smrti, ali nijedan nije mogao da izdrži do kraja jer bi se rasplakao, te nije mogao ni da govori. Rekao je kako se od njene smrti nikada neće oporaviti. Nakon Egzodusine smrti Majk je dobio još dvoje dece, ćerku Milan i sina Maroka. Osim njih iz pređašnjih veza i brakova ima Majkija Lornu, Migela, Rajnu i Amira.

Komentari (0)

Loading