JA SAM GEJ! Glumac za kojim su žene ludele javno progovorio o svojoj seksualnosti!

Autor: Republika.rs

Zabava

14.04.2021

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Poznati holivudski glumac šokirao je priznanjem da je homoseksualac.

Foto: instagram.com
Kolton Andervud

Kolton Andervud prvi put se javno otvorio o svojoj seksualnosti, otkrivajući u emotivnom intervjuu u sredu da je homoseksualac.

Bivša zvezda „Bachelora“ rekao je za „Dobro jutro Ameriko“ da je bio spreman da živi kao svoje autentično ja nakon „mračnog“ perioda u ličnom životu, piše Espreso.rs

-Dugo sam bežao od sebe -  rekao je Andervud voditelju Robinu Robertsu, pa dodao: 

-Mrzim sebe već dugo. A ja sam gej. Pomirio sam se s tim početkom ove godine i obrađivao sam ga, a sledeći korak u svemu ovome bio je nekako davanje do znanja ljudima - priznao je pred celom nacijom.

Ovaj glumac prisetio se vremenaa kada je je poželeo da presudi sebi i da je bio spreman na sve, samo samo da ne izgovori javno da je gej. 

-Bilo je trenutka u LA-u da sam se probudio i nisam mislio da ću se probuditi - rekao je.

Undervood je bio vodeći u 23. sezoni „The Bachelor“, koja je emitovana 2019. Svoju poslednju ružu poklonio je Kasi Randolf, ali je na kraju odlučio da je ne zaprosi. Par je prekinuo vezu prošle godine, a Kasi je privremeno dobila zabranu pristupa Andervudu nakon što ga je optužila da je vreba.

Andervud je rekao Robertsu da je "voleo sve u vezi sa" Randolfovom, ali rekao je da se "vodio unutrašnji sukob" tokom veze: 

-Voleo bih da sam bio dovoljno hrabar da se popravim pre nego što sam nekoga slomio -   rekao je.

 

 

Komentari (0)

Loading