BRIJANJE NOGU NIJE NA MOJOJ LISTI PRIORITETA: Od kad se porodila pevačica Keti Peri prestala je da vodi računa o sebi!

Autor:

Zabava

07.04.2021

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Keti peri prestala je da brije noge.

RepublikaFoto: youtube.com/ Katy Perry
Keti Peri prestala je da brije noge, nakon porođaja...

Pevačica Keti Peri prošlog leta donela je na svet ćerkicu Dejsi Dav. Majčinstvo mnogo promeni prioritete, a ovoj prvačici je sa liste bitnih stvari sklonilo brijanje nogu.

Činjenicom da ne brije noge, pevačica se pohvalila javno u takmičarskoj emisiji "Američki idol".  U toj emisiji Keti je članica žirija, pa je tokom jedne emisije, kada se oduševila glasom jedne takmičarke rekla:

Vaš glas je duhovno iskustvo. S drugog je sveta, anđeoski je. Kao novopečena majka nemam baš puno vremena, pa sam prestala da brijem noge. Ali kad ste pevali, dlake na mojim nogama digle su se pet centimetara. Osetila sam trnce po celom telu! Bilo je neverovatno.

 

 

Peri je nakon toga objasnila ovu izjavu:

Mislim da počinješ da shvataš neke stvari kad postaneš majka… jednostavno moraš da se usredotočiš na to da budeš mama. I to nije zato što ne voliš druge ljude, nego jednostavno zato što želiš da budeš dobar roditelj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading