PREMINULA NAKON KONCERTA U BEOGRADU: Ejmi Vajnhaus napustila nas je pre 10 godina, a sada izlazi film o njenom životu

Autor:

Zabava

01.04.2021

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Ejmi Vajnhaus preminula je pre 10 godina.

RepublikaFoto: youtube.com/Amy Whinehouse
Popularna pevačica preminula je ubrzo nakon koncerta u Beogradu 2011. godine...

Pevačica je 2011. godine krenula na turneju, a prva stanica joj je bio Beograd. Koncert je održala 18. juna u, kako su tada kritičari rekli, vidno alkoholisanom stanju, nakon čega su svi drugi koncerti te turneje otkazani ne bi li se pevačica psihički stabilizovala i oporavila. Dva dana kasnije otpevala je sa kumom Dionom Bromfildom jednu pesmu u Londonu, nakon čega se više nije pojavljivala u javnosti, do smrti 22. juna.

Sada, deset godina kasnije, njena majka Dženis, rešila je da napravi i objavi film "Amy Winehouse: 10 Years On" o svojoj ćerki otkrivajući ko je pevačica zapravo bila jer, kako kaže, smatra da svet nije upoznao pravu Ejmi. Film će Dženis uraditi zajedno sa BBC-em, a govoriće upravo o privatnim trenucima iz Ejminog života za koje svet nije znao. Neki od najzanimljivijih detalja, biće iz Ejmine veze sa glumcem Blejkom Filderom Sivilom, sa kojim je bila u vezi i braku sedam godina sa pauzama,  a od koga se razvela 2009. godine.

RepublikaFoto: youtube.com/Amy Whinehouse
Sada će izaći i film o njenom privatnom životu...

-Uvek ću se osećati krivim, ali ne želim više da budem jedina osoba koju krive. Ejmi nije radila ništa što Ejmi nije htela da radi. Trebalo je da imam mnogo drugačiji pristup svemu ovome - izjavio je glumac u “Good Morning Britain” pre nekoliko godina, gde je malo detaljnije pojasnio odnos sa slavnom pevačicom:

- Ejmi i ja smo bili zajedno šest, sedam godina, ali ne u kontinuitetu. Naša veza je bila turbulentna. Imali smo jedan ozbiljniji raskid koji su propratili mediji, ali smo se pomirili i tada. Godinama me prozivaju zbog drogiranja, ali istina je da smo se nas dvoje drogirali nekih šest meseci tokom našeg braka i to je to. Pre toga, Ejmi se nije drogirala, samo je pušila marihuanu. Ja sam uzeo heroin samo četiri ili pet puta.

Popularni glumac, koji je javnost šokirao kada je tražio deo Ejminog novaca, par godina nakon njene smrti, pojaviće se i u ovom filmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading