(FOTO) MA KAKAV BALI BEG, STIGAO JE NOVI BAJA IZ TURSKE! Žene širom sveta odlepile na glumca kosovskih korena, upoznajte Cana Jamana

Autor: Republika.rs

Zabava

24.03.2021

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduzeo titulu Bali Begu!

RepublikaFoto: instagram
Nova zvezda Turske

Turski miljenik žena za kojim pate i brojne Hrvatice, Can Yaman, ispričao je svoju priču o godišnjem odmoru koji mu je potpuno promenio život.


Can Yaman (31) postao je nova glumačka senzacija za kojom pate brojne obožavateljke širom sveta. Glumac serije 'Sanjalica' nije samo lepo lice i 'isklesano' telo. Naime, Can je i pametan: završio je pravni fakultet u Istanbulu i radio je u advokatskoj kancelariji jedno vreme. Na godišnjem odmoru, ne očekujući ništa, otišao je na audiciju za jednu TV seriju i naravno - dobio ulogu! Ko bi odbio ovog pravnika, modela i novopečenog glumca znajući kakvu popularnost će doneti seriji, piše Espreso.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

 

Nakon serije 'Dolunay' koja ga je proslavila, ovaj glumac kosovsko-makedonskih korena prihvatio je ulogu fotografa i vlasnika marketinške agencije u seriji 'Sanjalica'. Koliko je postao popularan govori i podatak da ima preko 8,2 miliona pratilaca na Instagramu gde svoje obožavaoce često počasti slikama bez majice.

Can je priznao da je u ljubavi jako sebičan, ne voli raditi kompromise, niti bi bio spreman menjati sebe zbog svoje bolje polovine.

Zapravo je poprilično izbirljiv kad su u pitanju žene: ne voli glasne, nametljive devojke, ali isto tako ne voli ni misteriozne, ćutljive žene. Kaže da mu je kod devojke najbitnije da je vesela i da ima dobru energiju koja će ga potaknuti da bude najbolja verzija sebe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

 

Međutim, na veliko razočaranje (ili ljubomoru) obožavateljki, izgleda da je jedna devojka ipak uspela zadovoljiti sve Canove kriterijume. Na snimanju nove serije 'Sandokan' u Italiji, gde u glavnoj ulozi glumi gusara, Can je upoznao italijansku voditeljku Dilettu Leottu (29) za koju se 'šuškalo' da je bila u vezi sa Zlatanom Ibrahimovićem (39).

Can je na Instagramu podelio sliku na kojoj on i voditeljka vežbaju pucanje, a u opis slike je napisao 'Opasan par'.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

 

Bez obzira na novu vezu, turski miljenik žena radi i trenira napornije nego ikad, a rezultate njegovih treninga moći ćete videti u novoj seriji 'Sandokan' za koju se predviđa da će izaći u oktobru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lina

25.03.2021 13:07

Još se nije rodio glumac koji bi uzeo titulu Buraku tj Bali begu.