MILIJARDERKA MOLI FANOVE ZA FINANSIJSKU POMOĆ: Kajli kupila ćerki torbu za 15.000 dolara, a pa tražila novac od drugih!

Autor:

Zabava

23.03.2021

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetska zvezda uputila je milionskim fanovima apel za preko potrebnu finansijsku pomoć, kao i link stranice na koju mogu uplaćivati novčane iznose.

RepublikaFoto: www.instagram.com/kyliejenner
Kajli Džener

Milijarderka Kajli Džener iznenadila je svoje pratioce objavom na kojoj moli za novčanu pomoć, a sve kako bi pomogla svome nekadašnjem prijatelju i šminkeru Samjuelu Reudeu. 

Naime, poznata "Kardašijanka" stavila je na svoje društvene mreže apel za pomoć njenom nekadašnjem prijatelju, kome je nakon teške saobraćajne nesreće neophodno 60.000 dolara za lečenje. 

Takođe, pored objave svojim pratiocima stavila je i link ka stranici na kojoj se može uplatiti novčani iznos, a na pomenutom sajtu vidljiva je svaka uplata.

Kajli je izazvala veliko negodovanje pratioca usled činjenice da je uplata sa njene strane iznosila samo 5.000 dolara što je, uzimajući u obzir finansijski status "Kardašijanke", neznatna cifra. 

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Kajli Džener

- Ja više nemam lične kontakte sa Samjuelom, ali sam videla objavu kod mog šminkera Arijela. Odmah sam ga zvala da saznam šta se dešava. Svi koji me poznaju znaju da sve radim iz srca i da sam samo želela da pomognem. Ostanimo pozitivni i pomolimo se svi zajedno za Sema i njegovu porodicu u ova teška vremena- pravdala se Kajli na svom Instagramu.

Dženerovu koja više nije milijarderka, jer se sada "teška" samo 900 miliona dolara žestoko su napali na društvenim mrežama s obzirom na to da ona daje po 15.000 dolara za ćerkinu torbu, a sada je za svog prijatelja uplatila mizernih 5.000.

- Kajli, ako si mogla svojoj trogodišnjoj ćerki da kupiš torbu od 15.000, zašto sada tražiš od svojih fanova da pomognu njenom prijatelju? Sramota!- samo su neki od komentara po društvenim mrežama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading