(FOTO) GOREĆE DRUŠTVENE MREŽE: Pet saveta za IDEALAN SELFI, jednu stvar OBAVEZNO koristite svaki put!

Autor: Lepota i zdravlje, Republika

Lifestyle

18.09.2020

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divite se ljudima koji prave savršene selfi fotografije i čije su društvene mreže i telefoni puni istih? I vi želite da ovekovečite kako ste uradil makeup koji vam je danas baš išao od ruke ili zabeležite momente sa drugaricama na kafi? Da, nije baš lako koliko izgleda.

RepublikaFoto: instagram.com/ilaryblasi
Selfi (Ilustracija)

Malo pomeranje glave, loš ugao ili svetlo dovoljni su da – savršeno – pretvore u – bože, na šta ličim? Zato, ako još uvek niste uvežbali ovu, ako nas pitate, posebnu veštinu, danas vam priskačemo u pomoć i dajemo odgovor na pitanje – Kako napraviti dobar selfi?

Savete smo potražili i kod najmlađe sestre klana Kardašijan – Kajli Džener koja je, složićete se, selfi guru.

U nastavku pročitajte nekoliko njenih saveta i pogledajte video sa kreativnim predlozima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i’m pretty good at this makeup thing

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on May 26, 2020 at 12:02pm PDT

Pazite na osvetljenje

Ako vam se ne dopada skoro nijedna vaša selfi fotografija, verovatno je problem u osvetljenju. Kao i kod bilo koje druge fotografije, ključ je u prirodnom svetlu. Zato, kada birate mesto, stanite pored prozora i napravite selfi umesto da to radite u nekom zamračenom kutku.

Mirror selfie

Kajli obožava da pravi selfi uz pomoć ogledala. Kako i sama kaže, ukoliko prolazite pored ogledala, a dopada vam se ono što imate obučeno tog dana, obavezno se fotografišite!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sunday ?

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on Sep 29, 2019 at 10:22am PDT

Uvežbajte omiljenu pozu

Kada je Kajli Džener u pitanju ruka na licu i nagnuta glava u stranu jedna je od najčešćih poza koje vidimo da pravi. Međutim, kako ovde govorimo o profesionalcu, istina je i da ih Kajli ima više.

Pronađite ono što vama najviše odgovara i za šta mislite da vam najbolje pristaje. Nek to postane vaš zaštitni znak.

Hajlajter je obavezan

Dovoljno je da bacite jedan pogleda na neku od fotografija poznatih dama i videćete besprekorno nanet hajlajter na jagodicama. Ovaj omiljeni svetlucavi proizvod ne morate da ograničite samo na ovaj deo lica, već ga možete naneti i na ostale hajlajt-tačke – nos, bradu, vrh usana i sredinu čela. Videćete kako će licu dati svežinu. Bitno je samo da ne preterate.

Budite spontani

Čak i ako pronađete omiljenu pozu, ne znači da ne treba s vremena na vreme da budete spontani. Uradite nešto drugo, na šta vaši pratioci na Instagramu nisu navikli. Zašto se ne biste i glupirali ponekad? Tako će svi znati da imate samopouzdanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading