PARADIRA GOLA PO KUĆI PRED SINOM: Supruga poznatog pevača zgrozila javnost!

Autor:

Zabava

17.03.2021

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Instagram joj je zbog ovoga pretrpan kritikama!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Krisi Tajgen i Džen Ledžend

Američka manekenka Krisi Tajgen izazvala je raspravu fotografijom na Instagramu na kojoj pozira golih grudi dok joj se za noge drži sinčić Majls.

- Molim te skloni se, mama pokušava izgledati zavodljivo - napisala je Teigen uz fotografiju. Nije dugo trebalo da krenu hejterski komentari.

- WTF? Je li samo meni ovo neugodno?", "Zbunjena sam", "Zašto se ovako slikaš?", "Ovo je jako čudno i neugodno", "Molim te reci mi da ovo nije stvarna fotografija", "Ovo je najčudnija slika koju sam ikad videla u životu" - pisali su neki.

Chrissy je odmah odgovorila.

- Čekaj još da saznaju da se i kupamo skupa. Molim sve hejtere da komentarišu ispod ovog komentara kako bih mogla blokirati sve s jednog mesta - poručila je.

- Kraljice, samo nastavi prikazivati realnost majčinstva", "Ovo će shvatiti svaka majka ikad", "Bravo za ovu fotografiju - podržali su je drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading