DARKO OBJASNIO ZBOG ČEGA SE NAŠAO NA KORONA ŽURKI: Došao sam kod prijatelja koji je dobio sina!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

17.03.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Darko Lazić (29) ponovo se našao u žiži javnosti nakon što je u ponedeljak uveče uslikan dok se provodio na koronažurki! Javnost je odmah osula paljbu po pevaču zbog toga što je nemaran i krši zakonom propisane mere zaštite, a on je u ispovesti za Srpski telegraf ispričao da je u pitanju bila privatna proslava njegovog prijatelja, na kojoj su ga zamolili da otpeva nekoliko svojih pesama.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Svi rade, a samo njega policija hvata... Darko Lazić

- Nije bila u pitanju nikakva koronažurka. Najnormalnije sam došao kao gost kod prijatelja koji je dobio sina. Čovek nije pravio veliku feštu, samo se sa najbližima malo proveselio. To je bilo daleko od žurke, ne znam šta ljudi više imaju protiv mene! Kolege bi da me se reše, pa to pokušavaju na svaki način. Na slici se vidi samo da najnormalnije prolazim, nema nikakvog alkoholisanja niti previše ljudi, ali očigledno nekome mnogo smetam čim je odmah počelo da se priča sve najgore - priča Darko za naš list.

RepublikaFoto: Republika
Uslikan na korona žurki... Darko Lazić

On je potom objasnio da puno njegovih kolega krišom nastupa na veseljima, ali da se većina vešto krije, pa policija ne interveniše.

- Znam provereno nekoliko pevača i mesta u Beogradu gde svakodnevno nastupaju i dobro rade za vreme čitave pandemije. Naravno, tamo policija ne sme da dolazi kod tih ljudi, pa su i ti pevači zaštićeni. Mnogo mojih kolega reklamira nastupe, pevaju na veseljima, krštenjima, rođendanima, ali kad se Darko negde pojavi, najviše je kriv! Muka mi je da uvek budem dežurna budala za sve! Ljudi, shvatite da, gde god se pojavim otpevam po dve-tri pesme samo zato što se to od mene traži. Taj prijatelj me je zamolio da malo zapevam, ipak je dobio dete. Nisam otišao radno i poslovno kod njega, već da popijem piće i čestitam čoveku - priča Lazić i dodaje da se uredno štiti od zaraze jer ni sam ne želi da ugrozi druge ljude i članove porodice.

- Ja da prdnem, ispašće da sam se us*ao! Mnogi jedva čekaju da mi naprave s*anje u životu, kao što su to već radili, voleli bi da me nema. Večito sa mnom sve najgore. Pa da li će vam Darko ikada odgovarati. Kad bi znali šta sve drugi rade i gde rade, ne bi verovali, ali nema veze. Nije na meni da to pričam. Bez obzira na sve, opet ja ispadam najveća budala - kaže Darko, koji je posle fotografija koje su se pojavile u javnosti na sve načine pokušao da objasni šta se, zapravo, desilo na pomenutom događaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading